понедељак, 6. мај 2019.

Šest domaćih premijera na Beldoksu: U trci za nagrade film o Električnom orgazmu!

O nagradama u domaćem takmičarksom programu 12. Beldocsa odlučivaće tročlani žiri u sastavu: slovenačka filmska rediteljka Varja Močnik, publicista, književnik i dobitnik NIN-ove nagrade Svetislav Basara i Manuel Mozos, filmski reditelj iz Lisabona
Domaći takmičarski program 12. međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldocs, koji će se održati od 8. do 15. Maja, okuplja šest filmova raznolikih tematika, među kojima će se naći četiri svetske i dve srpske premijere.... »

Beldocs od 8. do 15. maja: Hrabri filmovi izabrani zbog istine

Danas pre 5 sati
U domaćem takmičarskom programu šest filmova različitog sadržaja Šest filmova raznolikih tematika, od toga četiri svetske i dve srpske premijere, naći će se na Domaćem takmičarskom programu 12. Međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldocs koji će biti održan od 8. do 15. maja, a otvara ga film „Linija života“, reditelja Darka Bajića, rečeno je na konferenciji za medije u Kombank dvorani.
Savremeni srpski dokumentarizam obiluje originalnim naslovima i stilski različitim ali podjednako izazovnim ostvarenjima, primećeno je ovom prilikom. – Svi filmovi su hrabri i sadrže vrstu istine, zato smo ih i izabrali – istakao... »

Нема коментара:

Постави коментар