понедељак, 13. јануар 2020.

The BITE // Promocija albuma "Chains" // URMUS, 23.januar



THE BITE - promocija albuma CHAINS - URMUS (Mutapova 12) - 23.januar u 19h!

Na promociji u Udruženju rok muzičara Srbije imaćete prilike da deo albuma CHAINS grupe The Bite čujete live, da se družite sa članovima benda i prijateljima rokenrola, ali i da kupite CD kao i majice i kape The Bite po promotivnim cenama!

Album Chains objavljen je 20.decembra 2019.godine. Sniman je u „King Oliver Music Studios“ u Beogradu u periodu od 2017.do 2019.godine, a produkciju potpisuju Ivan Srdanović, Miloš Đurić i Bojan Savić.
Kao gosti na realizaciji albuma pojavljuju se i violinistkinja Ana Mrkobrada (Scordisci), kao i prateći vokali Milena Branković (The Trigger), Katarina Popović, Jelena Vujanović (Void Inn), Nataša Guberinić i Boško Fogl (Lipov Loud).
Digitalnu formu albuma objavio je “CD Baby”, a izdanje se može naći na najrelevantnijim streaming/download platformama širom sveta (Deezer, Google Play, Amazon Music, I Tunes, Spotify, Shazam…) Izdavač CD-a je sam bend i fizičko izdanje albuma dostupno je putem zvaničnih stranica benda.

Živimo u 'vremenu mraka' i svi smo, na ovaj ili onaj način, na ličnom, poslovnom, društvenom, kreativnom i intelektualnom nivou vezani 'lancima' koje pokušavamo da pokidamo, da napravimo neku važnu 'promenu' i budemo 'ponovo rođeni'. Da li ćemo uspeti da se izdignemo iznad površnosti koja je zahvatila sve aspekte naših života i iznad besmisla koji nam svima stoji nad glavom, da se izborimo za slobodu da budemo ono što jesmo , stvaramo i radimo ono što volimo... to najviše zavisi od nas samih. Promena je u našim rukama. Bilo da se radi o našem ličnom Univerzumu i sopstvenim intelektualnim i kreativnim nastojanjima da budemo bolji ili o društvenim prilikama u kojima živimo, mi smo ti koji pokrećemo točkove. Iako se sve pesme na albumu bave različitim segmentima naših života, ovo izdanje kao celina upravo govori o tome.

Više o bendu „The Bite“:

Web site: http://thebite.rs/

Нема коментара:

Постави коментар