уторак, 3. децембар 2019.

Laibach 4. decembra 2019. u Beogradu! // ekskluzivni koncert u Kombank dvorani


Kultni slovenački kolektiv Laibach u sredu, 4. decembra, održaće ekskluzivni koncert u Kombank dvorani i promovisati novi album.
Jedna od najprovokativnijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije, majstori performansa i angažovanog muzičkog stvaralaštva, u Beogradu će predstaviti poslednji album „The Sound of Music“ u okviru svetske turneje.
Ovaj album nastao je kada je Laibach kao prvi rok bend sa Zapada posetio Severnu Koreju 2015. godine povodom sedamdesetogodišnjice oslobođenja te zemlje, a sadrži pesme izvedene tom prilikom, kao i muziku iz tada snimljenog dokumentarnog filma „Dan oslobođenja“.
Uvek na vetrometini kritike, uvek jasno iskazujući svoj stav prema savremenom svetu, Laibach predstavljaju istinske umetnike na muzičkoj sceni, a svaki njihov nastup predstavlja multimedijalni spektakl kojim na najneposredniji način komuniciraju sa svojom posvećenom publikom.
Ulaznice za ovaj događaj biće dostupne od utorka, 24. septembra u podne, na blagajni Kombank dvorane i putem Gigstix prodajne mreže, a prve kupce očekuje i vrlo limitiran broj ulaznica po ceni od 1.690 dinara!
S obzirom na to da je broj mesta u sali veoma ograničen, poklonicima Laibacha savetuje se da osiguraju svoje mesto na vreme.

Нема коментара:

Постави коментар