четвртак, 3. октобар 2019.

Beogradski sajam knjiga od 20. do 27. oktobra

Radost čitanja sa papira // Večernje novosti:

Pod sloganom "Pismo = glava" na predstojećem Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, predstaviće se 500 direktnih izlagača, a zemlja počasni gost je Egipat. Kovačević: Odbrana ne samo knjige, već i kulture. POD sloganom "Pismo=Glava", na… »

Beogradski sajam knjiga od 20. do 27. oktobra

RTS pre 14 sati
Pod sloganom "Pismo = glava" na predstojećem Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koji se od 20. do 27. oktobra održava u halama Beogradskog sajma, predstaviće se 500 direktnih izlagača, od kojih njih 60 dolazi iz inostranstva, a zemlja počasni… »

Sajam knjiga pod sloganom Pismo=Glava od 20. do 27. oktobra u Beogradu

Danas pre 14 sati
Međunarodni beogradski sajam knjiga, 64. po redu, održaće se od 20. do 27. oktobra pod sloganom „Pismo=Glava“, a posetiocima će se predstaviti oko 500 direktnih izlagača od koji 60 njih dolazi iz inostranstva, najavili su danas organizatori… »

Beogradski sajam knjiga od 20. do 27. oktobra

B92 pre 14 sati
Pod sloganom "Pismo = glava" na predstojećem Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koji se od 20. do 27. oktobra održava u halama Beogradskog sajma, predstaviće se pet stotina direktnih izlagača, od kojih njih šezdeset dolazi iz inostranstva, a… »

Beogradski sajam knjiga od 20. do 27. oktobra

Dnevnik pre 16 sati
BEOGRAD: Pod sloganom "Pismo = glava" na predstojećem Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, koji se od 20. do 27. oktobra održava u halama Beogradskog sajma, predstaviće se pet stotina direktnih izlagača, od kojih njih šesdeset dolazi iz… »

Нема коментара:

Постави коментар