среда, 23. јануар 2019.

Najava događanja u KC Magacin 21.1. - 31.1.

U utorak 22. januara od 17:30 i utorak 29. januara od 17:30 Cirkusfera i svi zainteresovani vežbaju u centralnom prostoru u Kraljevića Marka 8. Ovo nije vođeni trening, al’ je prilika da se vežbaju različite discipline savremenog cirkusa.
Žongliranje, hulahop, poi, vazdušne, akro balans... ko zna čega sve tu nema.



Kino klub Barut vas poziva na projekciju sa diskusijom o filmu Stado koja će se održati u Ilegalnom bioskopu u Kraljevića Marka 4 u sredu 23. januara od 20:30. Film će predstaviti sociolog Vladimir Marković Od 2003. godine zaposlen je u administraciji Univerziteta u Beogradu, a od 2011. radi i kao jedan od urednika u Knjižarsko-izdavačkoj zadruzi Baraba.  



Otvaranje grupne izložbe koja  kroz umetnički rad na licu mesta ispituje prostore u kojima se događa - Intervencije #15 odvija se u Centralnom prostoru u Kraljevića Marka 4 i Ostavinskoj galeriji u Kraljevića Marka 8, 26. januara od 19h.   Intervencije organizuje Dunja Trutin i udruženje Umetnički polukrug.




Čitanje se zavoli čitanjem. Povedite svoju decu u Magacin, gde mogu proveriti ovu tvrdnju. Radionice čitanja "Dvočas među koricama" počinju u petak, 1. februara, u 17h za decu od 10 do 12 godina, ali i za starije osnovce (ako im dozvole pripreme za maturu). Uključi čitanje u svoje slobodno vreme! Učešće u radionicama je besplatno. Prijavite se na i-mejl i dođite u Kraljevića Marka 4 Očekuje vas Jasmina Šuša, profesorka srpskog jezika i pesnikinja.
Kontakt za detaljnije informacije i prijave:
dvocasmedjukoricama@gmail.com


www.kcmagacin.org
www.facebook.com/kcmagacin
www.facebook.com/ostavinska/

Нема коментара:

Постави коментар