четвртак, 6. јун 2019.

Sceniranje // petak, 06. juna, od 14 do 16 časova

U petak, 06. juna, od 14 do 16 časova na www.radioaparat.com slušajte novo izdanje emisije “Sceniranje – skeniranje scene” sa voditeljima Andrijom Stojanovićem i Zoranom Ilićem.
Emisiju počinjemo sa studentima Fakultete likovnih umetnosti Lukom Ličinom (II godina vajarstva) i Anom Marinković (V godina vajarstva) povodom Godišnje izložbe Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu. Sa mladim umetnicima ćemo razgovorati u studiranju, planovima za budućnost, njihovim umetčkim estetikama, političkim stavovima itd.
Od 15h nam u goste dolaze dve profesorke antropologije Ildiko Erdei i Magdalena Sztandara i dve studentkinje Anđela Žuvić i Tamara Pavlović sa kojima ćemo razgovorati o njihovom projektu Pobuna u toku. Etnodramatizacije koji su predstavili 29.05.2019. godine u KC Gradu.
Uz osvrt na proteklu nedelju i najavu događaja koje ne bi trebalo propustiti do narednog petka i novog “Sceniranja”, slušaćemo muziku po izboru Maide Gruden, istoričarke umetnosti urednice likovnog programa Doma kulture Studentski grad.
Čujemo se u petak u 14!

Нема коментара:

Постави коментар