понедељак, 4. фебруар 2019.

Legendarni bend "Juraja hip" u Sava centru


Legendarni bend "Juraja hip" sutra uveče u Sava centru

 B92 pre 11 sati
B92: Legendarni bend "Juraja hip" sutra uveče u Sava centru


Britanski hard-rok bend "Juraja hip" (Uriah Heep) održaće sutra koncert u beogradskom Sava centru, u okviru evropske turneje povodom novog albuma "Living the Dream".
Gitarista Mik Boks najavljuje da će u Beogradu bend, pored novih stvari sa "Living the Dream", svirati stare hitove kao što su "Gipsy", "Easy Livin'', "July Morning", "Lady In Black". "Uzbuđeni smo što dolazimo da vam priredimo... »

Bend "Uriah Heep" u utorak u Sava centru

 Dnevnik pre 16 sati
BEOGRAD: Britanski hard rok bend "Uriah Heep" održaće sutra koncert u beogradskom Sava centru, u okviru evropske turneje povodom novog albuma "Living the Dream".
Gitarista Mik Boks najavljuje da će u Beogradu bend, pored novih stvari sa "Living the Dream", svirati stare hitove kao što su "Gipsy", "Easy Livin'''', "July Morning", "Lady In Black". "Uzbuđeni smo što dolazimo da vam priredimo... »

„Juraja hip” u Sava centru

 Politika pre 17 sati
Britanski hard rok sastav „Juraja hip” održaće sutra koncert u beogradskom "Sava centru", u okviru evropske turneje povodom novog albuma „Living the Dream”. Gitarista Mik Boks najavljuje da će u Beogradu bend, pored novih stvari sa „ Living the Dream”, svirati stare hitove kao što su „Gipsy”, „Easy... »

Нема коментара:

Постави коментар