субота, 27. октобар 2018.

Zbog smrti Borisa Trivana otkazuje se NOIZZ Fashion Award

Zbog smrti Borisa Trivana otkazuje se NOIZZ Fashion Award

 Danas pre 26 minuta
Zbog iznenadne smrti Borisa Trivana, glavnog i dogovornog urednika portala NOIZZ, otkazuje se NOIZZ Fashion Award koji je trebalo da bude održan u nedelju uveče, 28. oktobra, u okviru Belgrade Fashion Week u beogradskom BelExpo Centru, saopštila je kompanija Ringier Axel Springer d.o.o.
NOIZZ Fashion Award, nagrada za mlade i talentovane modne dizajnere iz regiona, ustanovljena je 2017. godine kada je i po prvi put bila dodeljena istoimena nagrada. Kako se dodaje u saopštenju, druga po redu NOIZZ Fashion Award... »

Otkazuje se NOIZZ Fashion Award

 Noizz pre 1 sat
Zbog iznenadne smrti Borisa Trivana, glavnog i odgovornog urednika portala NOIZZ, otkazuje se NOIZZ Fashion Award powered by Honor, koji je trebalo da bude održan u nedelju uveče, 28. oktobra, u okviru Belgrade Fashion Week u beogradskom BelExpo Centru.
NOIZZ Fashion Award, nagrada za mlade i talentovane modne dizajnere iz regiona, ustanovljena je 2017. godine kada je i prvi put i dodeljena. Druga po redu NOIZZ Fashion Award biće organizovana naknadno, o čemu će javnost na vreme... »

Нема коментара:

Постави коментар