петак, 26. јул 2024.

GRADIŠTANSKA GITARIJADA


  PRIJAVA TAKMIČARSKIH BENDOVA JE POČELA!!!


👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Velikogradištanska gitarijada, kao festival Rock’N’Rolla, počela je da se održava 2016. godine. Ove 2024. godine, stigli smo do Osme gitarijade. Od samog početka, ideja festivala bila je promocija mladih i neafirmisanih bendova, koji gaje autorsku muziku. Iz godine u godinu, postajemo sve bolji, idemo korak dalje i stepenicu više. Samim tim, poboljšavaju se uslovi za sve bolju promociju i prezentaciju mladih bendova željnih afirmacije.

Ove godine se bendovi iz Srbije i regiona, predstavljaju sa tri autorske numere. Za sve takmičare, predviđeni su i prigodni pokloni u vidu zahvalnice za učešće na gitarijadi, opreme za gitare, kao i bonovi za hranu i piće. Pored novčane nagrade za prva tri mesta, dodeliće se i nagrada za najboljeg gitaristu (električna gitara), a pobednički bend dobija plasman na naredni BUNT rok festival, kao i na Win rock festival u Vršcu!

📢 NAGRADNI FOND:

Prvo mesto: 50.000 dinara
Drugo mesto: 30.000 dinara
Treće mesto: 20.000 

Takmičarskim bendovima biće plaćen deo putnih troškova!!!
 Osma Velikogradištanska gitarijada, održaće se u periodu od 15. do 17. avgusta 2024. geodine, dok će manifestacija “Rock’n’Roll nedelja” početi u ponedeljak 12.avgusta 2024. godine.

📢 PRIJAVA TRAJE DO 01.08.2024. GODINE na mejl: gitarijada.vg.prijave@gmail.com

Za prijavu je potrebno
- 3 autorske numere
- kratka biografija benda
- ime i godište članova benda
- kontakt telefon

Нема коментара:

Постави коментар