четвртак, 21. септембар 2023.

POZIV LIKOVNIM STVARAOCIMA @ FSP IX


 

I ove godine pozivamo likovne stvaraoce da nam se pridruže sa svojim „andergraund“ delima. Tema vizuelnog programa 9. FSP-a jeste NASLOVNICA, odnosno naslovna strana, poster, omot LP-a, kasete, CD-a, knjige, fanzina, časopisa, filmski poster...ali i naslovnica nekog vašeg ličnog događaja, nove radne nedelje, žurke, perioda života... Naslovnica u ovom slučaju može da bude autentična, rađena za neki od vaših autorskih projekata, ali može da bude i ilustracija inspirisana (ne)omiljenom pesmom, pričom ili bilo kojim već postojećim delom (muzičkim, vizuelnim, književnim, filmskim...) ili događajem.

 

Svaka prijava treba da sadrži maksimalno dve stranice A3 formata u rezoluciji od 300dpi. Na jednoj stranici može biti više radova. Kompozijica treba da bude postavljena vertikalno u okviru A3 formata iz tehničkih razloga i uslova postavke u izložbenom prosoru. Rok za slanje materijala je: 10. oktobar.

 

Prijave se šalju na: festivalsrpskogpodzemlja@gmail.com

 

 

Ovogodišnji Festival srpskog podzemlja održaće se 20. i 21. oktobra u prostoru SKCNS Fabrike u saradnji sa SKC Novi Sad.

 

Нема коментара:

Постави коментар