среда, 18. јануар 2023.

Koncert posvećen Amy Winehouse ove subote u Zappa Bazi!

 

 

U subotu, 21. januara 2023. godine u Zappa Bazu stiže Amy Winehouse tribjut bend “Amy’s House”! Ulaznice u pretprodaji se mogu kupiti po ceni od 800 dinara svakog dana u Zappa Baru (Kralja Petra 41), a na dan koncerta po ceni od 1000 dinara kao i na ulazu Zappa Baze, ukoliko ih preostane. Vrata kluba otvaraju se u 20 časova, početak koncerta je u 21:30.

 

“Posle dve godine pauze, vraćamo se u Beograd! Očekujte muzički spektakl gde će emocije eksplodirati!”, kratko su poručili iz benda u susret koncertu.

 

"Amy's House", tribjut bend velikoj jazz/soul pevačici Amy Winehouse, nastao je u Beogradu krajem 2015. godine. Ovaj muzički sastav, sastavljen od sedam vrhunskih muzičara, profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati, okupio se oko ideje da donese slušaocima, pratiocima i obožavaocima čaroliju jedne od najnajgrađivanijih i najpriznatijih pevačica i autora novog doba.

Žele da prenesu zvuk, koji je u svom kratkom stvaralačkom životu Amy Winehouse urezala u svetsku muzičku jazz/soul scenu, onima koji su ga prepoznali i usvojili. Amy's House je nastupao na festivalskim i najzvučnijim klubskim binama Srbije, Crne gore, Makedonije, Bugarske, Slovenije, Hrvatske (Festival Baš Naš, Sundance Festival, Vintage Industrial i desetak drugih). Imali su čast da svojim koncertom zatvore jedan od najvećih i najstarijih Festivala u Belgiji, Fonnefeesten 2018. pred 10.000 ljudi.

Rezervacije ulaznica moguće su  na tel. 064/0108011.

FB: https://web.facebook.com/amyshouse.tributeband

YT: https://www.youtube.com/watch?v=2GU332BKdyY

Facebook event: https://web.facebook.com/events/1771920393166392/

 

Нема коментара:

Постави коментар