петак, 20. јануар 2023.

СКЦ понедељак, 23. јануар: Камерни ансамбли ФМУ

 

понедељак, 23. јануар у 19.00 велика сала:
Камерни ансамбли ФМУ , класа Дејан Суботић
nаступају:
Јулија Мињазева, виолина
Катарина Васиљевић, виолина
Иван Нешић, виолина
Стефан Петровић, виолина
Тијана Николић, виолина
Јана Чокић, виолина
Јелисавета Зорић, виолина
Маша Јовановић, виола
Петра Липановић, виолончело
Емилија Синадиновић, виолончело
Тамара Ранковић, виолончело
Јелисавета Чичовић, виолончело
Јана Маринковић, клавир
Анђела Јовићевић, клавир
Растко Павловић, клавир
Кристина Блажић, клавир
Катарина Малбаша, клавир
Давуд Веснић, клавир
Вукашин Гогош, кларинет
Александар Чокић, кларинет
програм: Бетовен, Брамс, Шостакович, Мијо, Стравински

Нема коментара:

Постави коментар