четвртак, 15. септембар 2022.

DARKSHINES / koncertna promocija albuma ''PREDAJ SE!'' // Dom omladine Kragujevac

 

DARKSHINES / koncertna promocija albuma ''PREDAJ SE!''
Petak 23..9. 21h
Ulaz slobodan
Novi album benda Darkshines dostupan na internetu
Kragujevački bend Darkshines, koji je 6. maja ove godine objavio u CD formatu povratnički album "Predaj se", u izdanju promoterske kuće Long Play, danas je ovo izdanje predstavio publici na svim relevantnim digitalnim platformama. Album će biti uživo promovisan na koncertu u bašti Doma omladine Kragujevca u petak 23. septembra (21.00).
"Posle spektakularnog nastupa povodom proslave dana grada Kragujevca 6. maja, gde smo odsvirali nekoliko pesama sa novog albuma, odlucili smo da u kultnoj bašti Doma omladine napravimo koncertnu promociju, gde ćemo publici predstaviti ceo materijal", najavljuje gitarista benda Branislav Blagojević, poznat kao Boža Friedman "Ovaj događaj je uvod u proslavu 20 godina postojanja benda koja će biti obeležena objavljivanjem jednog novog, veoma zanimljivog izdanja".
Boža ističe da će se Darkshines potruditi da promotivni koncert bude propraćen "odličnim audio-vizualnim efektima".
"Pozivam sve ljubitelje kvalitetnog hard-roka da dođu, čuju i vide šta smo im to pripremili. Na koncertu ćemo imati i nekoliko gostiju iznenađenja, tako da garantujemo dobar provod. Darkshines vas poziva na predaju. Vidimo se".
Darkshines su se, posle pauze, trijumfalno vratili na scenu nastupom na prošlogodišnjem Arsenal festu u svom gradu. U novembru 2021. predstavili su prvi najavni singl za novi album, “Zaboravi me”, a onda je usledila naslovna pesma “Predaj se!”, uz upečatljiv, provokativan spot. U junu je plasiran spot za numeru "Kriva za sve", sa kadrovima snimljenim na pomenutom nastupu 6. Maja.
https://youtube.com/playlist...

Нема коментара:

Постави коментар