понедељак, 17. фебруар 2020.

Novi singl, novi spot! Madresi




"Rock and roll/punk bend Madresi snimio je spot za novi singl “Parking mina” koji će se naći na njihovoj kompilaciji „Rock and roll nije mrtav a kamoli punk“ u vidu kasetnog izdanja. Kompilacija pored novog singla obuhvata i pesme sa njihova dosadašnja 3 albuma „Odvedi me odavde“, “Prodajem emocije“,”Alergija na zlo“ kao i singlove „Poltron“, „Rijaliti i njegovi fanovi“ , „Žardinjerija“ i „Nisam oran biti ljubomoran“. Ovaj best of Zrenjaninskih Ramonsa biće objavljen za izdavačku kuću „Miner records“ sa kojom bend ima odličnu saradnju.


„Parking mina“ govori o jednoj tragi-komičnoj situaciji sa kojom se većina ljudi susrela bar jednom u životu, ali isto tako simbolički ukazuje i na jedan vid socijalne nepravde gde mnogi revnosni građani nakon izmirenih državnih nameta ostaju u situaciji da “jedva krpe kraj s krajem”, za razliku od onih privilegovanih koji te iste namete izbegavaju, naravno, bez ikakvih posledica, što svakako doprinosi njihovom bahatom luksuznom životu.



Scenario, režiju i montažu potpisuju Vladimir Maksimović i Kristina Bojanić, a u spotu igraju: Nađa Rudić, Kristina Bojanić, Igor Blanuša, Nenad Ivanić, Darko Gađanski, Vladimir Maksimović i kuče Laki." 

Нема коментара:

Постави коментар