недеља, 1. децембар 2019.

A tribute to METALLICA SYMPHONY by BLACK // 03-12-2019 u 20 h


Metallica Symphony Tribute Concert, 03.12.2019. u 20h, Kombank Dvorana.

Ne, na slikama i snimcima nisu James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett i Robert Trujillo. Gledate i slušate band BLACK.

Najveći svetski Metallica Tribute band - BLACK, u saradnji sa simfonijskim orkestrom "Muzikon", izvešće najveće hitove legendarne grupe "Metallica".
Metallica je 1999. godine snimila svoj prvi S&M u pratnji San Francisco Symphonic orchestra (SFS). Ove godine bend slavi 20 godina albuma “S&M”, novim koncertom u pratnji istoimenog orkestra, pod nazivom S&M2, a 9.oktobra u bioskopima širom sveta prikazane su projekcije ovog koncerta.

Metallica Tribute band BLACK, nakon uspešnih nastupa širom sveta, sprema veliki spektakl za beogradsku publiku, kako muzički, tako i vizuelni.
Orkestar Muzikon se može pohvaliti velikim brojem nastupa na Kolarcu, kao i saradnjom i koncertima sa velikim svetskim imenima poput: Stefan Milenković, Jorg Winkler, Abraham Kreftmejer, Jelena Ristić, Miloš Petrović, Nataša Veljković, Vesna Stanković, Aleksandar Sedlar, a krajem godine ih čekaju nastupi sa Kordelijom Hofer Tojč iz Salcburga i čuvenim pijanistom Borisom Berezovskim u saradnji sa Steinwey&Sons koncertnom sezonom.
Muzikon je stekao iskustvo u projektima sa bendovima nastupajući sa Queen Real Tribute po regionu (koncerti u Budvi, Zagrebu, Beogradu, Kopru, Zadru, Mariboru i Celju)

Ulaznice možete kupiti online:https://www.tickets.rs/program/a-tribute-to-metallica-symphony-1421/9284

kao i offline:
- na blagajni Kombank Dvorane
- na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, koje možete pronaći na sledećem linku:
https://www.tickets.rs/partners
Izaberite grad i pravo po ulaznicu i najbolje mesto u sali!

Нема коментара:

Постави коментар