четвртак, 1. август 2019.

Vođa Discipline kičme u indukovanoj komi, imao moždani udar

Bas gitarista, pevač, kompozitor i vođa rok benda „Disciplina kičme“ Dušan Kojić Koja (58) imao je moždani udar i nalazi se u bolnici u indukovanoj komi. Koja je otišao u Englesku da poseti svoju sestru, kada je doživeo moždani udar. Hitno je… »

Oglasila se Kojina porodica: Molimo vas za privatnost

 Mondo pre 15 sati
Slavni roker doživeo moždani udar u Engleskoj, a sada se oglasila njegova porodica. Dušan Kojić Koja iz benda Disciplina Kičme doživeo je moždani udar u Engleskoj, gde je boravio u poseti sestri. Njegova porodica oglasila se saopštenjem i zamolila… »

Porodica: Koja imao moždani udar, pružena mu je adekvatna pomoć

 B92 pre 16 sati
Povodom vesti o zdravstenom stanju frontmena i osnivača grupe Disciplina kičme Dušana Kojića Koje, koja je sinoć privukla veliku pažnju medija u celom regionu, oglasila se porodica legendarnog muzičara. "Povodom objavljivanja vesti o zdravstenom… »

Dušan Kojić je smešten u Englesku bolnicu! Oglasila se porodica sa jednom molbom!

Svet plus pre 19 sati
Dušan Kojić Koja je nakon moždanog udara, smešten u Englesku bolnicu! Oglasila se njegova porodica sa jednom molbom, a takođe se i zahvaljuju na brizi i razumevanju. Bas gitarista, pevač, kompozitor i vođa rok benda "Disciplina kičme" Dušan… »

Saopštenje Kojine porodice: Molimo za privatnost

 Danas pre 20 sati
Nakon što se u medijima pojavila vest da je poznati muzičar doživeo moždani udar u Velikoj Britaniji Nakon što se u medijima pojavila vest da je Dušan Kojić Koja (58), gitarista, pevač, kompozitor i frontmen benda „Disciplina kičme“, doživeo… »

Kojina porodica moli za privatnost

 RTV pre 20 sati
BEOGRAD - Povodom vesti o zdravstvenom stanju Dušana Kojića Koje, frontmena grupe "Disciplin a Kitschme", njegova porodica je uputila saopštenje u kome zahvaljuje na pokazanoj brizi i moli za privatnost. U saopštenju se navodi da je Kojić po dolasku… »

Oglasila se porodica frontmena Discipline kičme: "Pravovremeno mu je pružena specijalistička pomoć, čeka se oporavak…

 Blic pre 21 sat
Bas gitarista, pevač, kompozitor i vođa rok benda "Disciplina kičme" Dušan Kojić Koja (58) imao je moždani udar i nalazi se u bolnici u indukovanoj komi. Kako se navodi, on je moždani udar doživeo pre oko dve nedelje tokom posete svojoj sestri… »

Oglasila se Kojina porodica: Osetio je zdravstvene probleme po dolasku u Britaniju

Nedeljnik pre 20 sati
Screenshoot Povodom vesti o zdravstenom stanju frontmena i osnivača grupe Disciplina kičme Dušana Kojića Koje, koji je u bolnici pošto je doživeo moždani udar, oglasila se porodica legendarnog muzičara. “Povodom objavljivanja vesti o zdravstenom… »

Porodica Dušana Kojića moli za privatnost

 Dnevnik pre 20 sati
BEOGRAD: Povodom vesti o zdravstenom stanju Dušana Kojića Koje, frontmena grupe "Disciplin a Kitchme", njegova porodica je uputila saopštenje u kome zahvaljuje na pokazanoj brizi i moli za privatnost. U saopštenju se navodi da je Kojić po dolasku u… »

Porodica potvrdila da je Koja u bolnici i moli za privatnost

 N1 Info pre 21 sat
Povodom objavljivanja vesti o zdravstenom stanju frontmena "Discipline kičme" Dušana Kojića Koje, porodica, bliski prijatelji i saradnici se zahvaljuju svima na pokazanoj brizi i mole za privatnost. Po dolasku u Veliku Britaniju Koja je osetio… »

Porodica potvrdila da je Koja iz "Discipline kičme" u bolnici i moli za privatnost

Radio 021 pre 20 sati
Povodom objavljivanja vesti o zdravstenom stanju frontmena "Discipline kičme" Dušana Kojića Koje, porodica, bliski prijatelji i saradnici se zahvaljuju svima na pokazanoj brizi i mole za privatnost. Po dolasku u Veliku Britaniju Koja je osetio… »

Oglasila se porodica frontmena discipline kičme: Pravovremeno mu je pružena specijalistička pomoć, čeka se oporavak

 Kurir pre 20 sati
Bas gitarista, pevač, kompozitor i vođa rok benda "Disciplina kičme" Dušan Kojić Koja (58) imao je moždani udar i nalazi se u bolnici u indukovanoj komi. Kako se navodi, on je moždani udar doživeo pre oko dve nedelje tokom posete svojoj sestri… »

Oglasila se porodica frontmena Discipline kičme: Da, Koja je imao moždani udar

Telegraf pre 20 sati
Oni su zamolili za privatnost. Bas gitarista, pevač, kompozitor i vođa rok benda "Disciplina kičme" Dušan Kojić Koja (58) imao je moždani udar i nalazi se u bolnici u indukovanoj komi. Povodom njegovog zdravstvenog stanja oglasila i porodica. -… »

Dušan Kojić Koja doživeo moždani udar

 Novi magazin pre 24 sata
Gitarista, pevač i frontmen beogradskog benda "Disciplina kičme" Dušan Kojić Koja (58) doživeo je moždani udar tokom boravka u Velikoj Britaniji i hitno je hospitalizovan, javili su beogradski mediji. Kako pišu Večernje novosti, Kojić je u… »

Novosti: Frontmen Discipline kičme u indukovanoj komi

 Vesti online pre 24 sata
Gitarista, pevač, kompozitor i vođa rok benda „Disciplina kičme“ Dušan Kojić Koja (58) doživeo je moždani udar u Velikoj Britaniji i nalazi se u bolnici u indukovanoj komi, prenose današnje Večernje novosti. On je moždani udar doživeo u… »

Koja iz „Discipline kičme“ u indukovanoj komi posle moždanog udara

 Danas pre 1 dan
Dušan Kojić Koja (58), gitarista, pevač, kompozitor i frontmen benda „Disciplina kičme“, doživeo je moždani udar tokom boravka u Velikoj Britaniji, a tamošnji lekari uveli su ga u indukovanu komu, objavile su „Večernje novosti“. Koja je… »

Dušan Kojić u indukovanoj komi: Vođa “Discipline kičme" imao moždani udar

Večernje novosti pre 1 dan
Kako "Novosti" saznaju, Koja je otišao u Englesku da poseti svoju sestru, kada je doživeo moždani udar. Hitno je hospitalizovan u jednoj tamošnjoj bolnici. BAS gitarista, pevač, kompozitor i vođa rok benda "Disciplina kičme" Dušan Kojić Koja (58)… »

Нема коментара:

Постави коментар