четвртак, 20. јун 2019.

Najava događanja u KC Magacin 20-30. jun


U četvrtak 20. juna u 20h u Ostavinskoj u Kraljevića Marka 8 otvara se izložba video radova nastalih u okviru projekta Art paket - muzej u zatvoru.
U petak, 21. juna u Centralnom prostoru u Kraljevića Marka 4 u 17.30 održaće se predavanje Marka Čarnija i Korija Normana na temu "Negovanje značaja pozorišta kroz aktivizam zajednice" u organizaciji Centra za dramu u edukaciji i umetnosti povodom programa CEDEUM 20, kojim se obeležava 20 godina organizacije.
U 19.30 časova 21. juna u Centralnom prostoru u Kraljevića Marka 4 održaće se promocija knjige Predraga Kneževića "O putovanju i traganju". Predviđeni su razgovor sa autorom, dramska čitanja odlomaka iz knjige i nastup benda Krilat i beo.

21. juna u 20 časova ProArtOrg otvara izložbu Spajalica, u Podrumu u Kraljevića Marka 4.
U subotu, 22. juna u 17 časova  u Centralnom prostoru u Kraljevića Marka 4 održaće se radionica na temu konstruktivističke psihoterapije pod nazivom "Konstruktivistička psihoterapija: Kreativna sloboda da postanemo ono što nismo".
U nedelju  23. juna u Ostavinskoj u Kraljevića Marka 8 od 19 časova održava se multimedijalni performans Capital Spectres (Kapitalni spektri) autora Teodora Tajhmana.
U nedelju, 23. juna, u 19.30 izvešće se performans Fugue States u okviru izložbe Genevieve Leavold, koja je postvaljena u Centralnom prostoru Magacina.
U ponedeljak, 24. juna, od 18 časova održava se panel diskusija “Building Something out of Something/ Građenje nečega iz nečega“ i promocija publikacije „Magacin: Model samoorganizovanog kulturnog centra“, u okviru susreta „Make it til you make it” /„Radi dok ne uradiš“. Panel će predstaviti nekoliko evropskih prostora koji nisu deo mejnstrima javnog ili komercijalnog sektora, a koji stvaraju značajne društvene ili kulturne vrednosti u svom gradu.
U utorak, 25. juna, u 19 časova otvara se izložba radova studenata Fakulteta za medije i komunikacije, koja obuhvata godišnju produkciju studenata osnovnih i master studija na usmerenjima vizuelne komunikacije, film/video, fotografija i zvuk.
Vođenje kroz izložbu biće organizovano 28. juna u 19 časova.
U sredu, 26. juna u 19 časova u Centralnom prostoru u Kraljevića Marka 4 će se održati tribina povodom Dana borbe protiv zavisnosti od droge.
Od ostalih događaja izdvajamo:Otvorenu probu hora "Naša Pjesma" u četvrtak, 20. juna, u 18 časova na Maloj sceni u Kraljevića Marka 4, kao i radionicu "Svi pevamo" Olivere Milojević u petak, 21. juna, u 19 časova takođe na Maloj sceni.
Najavu događanja pripremaju korisnici Magacina.

Нема коментара:

Постави коментар