недеља, 05. мај 2019.

ŠAJZERBITERLEMON UŽIVO U DOMU OMLADINEBeogradski garaž-pank trio vas poziva na koncertnu promociju debitantskog albuma/LP-a u klubu Doma omladine Beograda!

************18. maj 2019, 21 h**************


Karte u pretprodaji u Pub Brod (Bulevar despota Stefana 36) po ceni od 300 dinara, na ulazu će koštati 400 dinara.

Album "Iza naših zidova" formirao se tokom poslednje 2 godine, snimljen je u studiju Digimedija, a izdat je za izdavačku kuću Geenger records. Prethode mu dva singla, "O idolima" i "Sneg", a čitav album će biti objavljen 10. maja 2019.

Bend poručuje:
"Album "Iza naših zidova" je jedan talas sirove energije u koji je utkano sve ono najiskrenije i najdublje iz nas, sve ono što ne umemo da iskažemo nikako drugačije nego ovako. Sad je vreme da to krunišemo svirkom u rodnom nam gradu i napravimo feštu koja će se dugo pamtiti. Biće luđe nego ikad. Vidimo se!"

"Ima tih nekih bendova koji se s vremena na vreme pojave u moru sličnih/generičkih/istih i jednostavno uspeju u onome što će mnogi svrstati u red izmišljanja tople vode, ipak, voda ovih momaka i cure je nešto toplija i premda su uzori i uticaji neizostavna stvar u današnjem rokenrolu, njihov način i pristup nije pusta mimikrija nego krvožedni ugriz do kosti preko vena i krvi." - Mihael Pinter

O idolima (prvi singl sa albuma)
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=j_9riQCiQnI
Bancamp: https://sajzerbiterlemon.bandcamp.com/track/o-idolima
Ostali servisi: https://orcd.co/sajzerbiterlemon-o-idolima

Sneg (drugi singl sa albuma)
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=kFxUduX_2pg&feature=share
Bandcamp: https://sajzerbiterlemon.bandcamp.com/track/sneg

Specijalne goste objavljujemo uskoro!

Нема коментара:

Постави коментар