среда, 8. мај 2019.

Arsenal fest u Kragujevcu od 19 juna: Kompletiran spisak izvođača

B92: Arsenal fest u Kragujevcu od 19 juna: Kompletiran spisak izvođača














Darko Rundek i Ekipa, Atheist Rap, Marko Louis, Samostalni referenti, Dejan Cukić i brojni drugi kompletirali su spisak izvođača koji će nastupiti na Main i Garden Stageu Arsenal festa u Kragujevcu 19, 20., 21. i 22. juna.

Rundek među izvođačima na Arsenal festu

 Vesti online pre 14 sati
Darko Rundek i Ekipa, Atheist Rap, Marko Louis, Samostalni referenti, Dejan Cukić i brojni drugi kompletirali su spisak izvođača koji će nastupiti na Main i Garden Stage-u Arsenal Festa u Kragujevcu 19, 20., 21. i 22. juna, saopštili su danas organizatori.
Prve večeri Arsenala 09, pre legendarnog američkog Testamenta i folk metalaca Pero Defformero program na Main-u otvaraju death metalci Dead Joker, dok na Gardenu 19. juna pored čuvenog Atomskog skloništa basiste Brune Langera... »

Darko Rundek na Arsenal Festu

 Dnevnik pre 15 sati
BEOGRAD: Darko Rundek i Ekipa, Ateist rep, Marko Luis, Samostalni referenti, Dejan Cukić i brojni drugi kompletirali su spisak izvođača koji će nastupiti na mejn i garden stejdžu Arsenal Festa u Kragujevcu 19, 20, 21. i 22. juna, saopštili su danas organizatori.
Prve večeri Arsenala 09, pre legendarnog američkog Testamenta i folk metalaca Pero Deformero program na glavnoj biti otvaraju metalci Ded Džoker, dok na Gardenu 19. juna pored čuvenog Atomskog skloništa basiste Brune Langera... »

Нема коментара:

Постави коментар