уторак, 23. април 2019.

Umrla članica grupe "Disciplin a Kitschme" Marinka Manja Đorđević

Kultna beogradska rok grupa "Disciplin A Kitschme" objavila je danas na svojoj Fejsbuk stranici da je njihova članica Marinka Đorđević Manja preminula u 51. godini, preneo je Balkan rok. - Napustila nas je naša najlepša Manja! Marinka Đorđević! - piše na stranici.
 Manja se grupi "Disciplin A... »

Preminula članica Discipline kičme Marinka Đorđević

 Dnevnik pre 1 sat














BEOGRAD: Kultna beogradska rok grupa Disciplin a Kitchme objavila je na svojoj Fejsbuk stranici da je njihova članica Marinka Đorđević Manja preminula u 51. godini.
“Napustila nas je naša najlepša Manja! Marinka Đorđević!”, kratko je napisano na stranici, uz par njenih fotografija. Manja se grupi Disciplin a Kitchme pridružila nakon tzv. londonske faze benda, a njeni vokali zabeleženi su na... »

Umrla pevačica Discipline kičme: Marinka Đorđević Manja preminula u 51. godini

Kurir pre 2 sata
Pevačica poznatog jugoslovenskog i srpskog rok benda Disciplina Kičme, Marinka Đorđević Manja, preminula je danas u 51. godini.
Vest o njenoj smrti objavljena je na oficijalnoj stranici Discipline kičme. "Napustila nas je naša najlepša Manja! Marinka Đorđević", kratko je napisano na stranici. Manja se grupi Disciplin A Kitschme pridružila nakon tzv.... »

Tuga: Preminula pevačica poznatog srpskog rok benda

 Blic pre 2 sata
Pevačica poznatog jugoslovenskog i srpskog rok benda Disciplina Kičme, Marinka Đorđević - Manja, preminula je danas u 51. godini.
Vest o njenoj smrti objavljena je na oficijalnoj stranici Discipline kičme. -Napustila nas je naša najlepša Manja! Marinka Đorđević! – kratko je napisano na stranici, uz par njenih fotografija. Manja se grupi Disciplin A Kitschme... »

Нема коментара:

Постави коментар