уторак, 29. јануар 2019.

Konkurs za učešće na izložbi u okviru projekta ARTconnection

Projekat ARTconnection, MUSSrbija i Udruženje Kreativna fabrika pozivaju zainteresovane da učestvuju likovnim radovima na izložbi na temu konekcije i diskonekcije i svih vidova zavisnosti, nasilja i manipulacije.
Konkurs je otvoren za radove koji nose težinu zapisa osećanja, razmišljanja, situacije, poruke ili dokumenta, zabeleženih likovnim sredstvima.
Izložba će biti deo projekta planiranog za realizaciju u alternativnom umetničkom prostoru Kvaka22 u Beogradu. U okviru projekta su predviđeni razgovori, odnosno dijalog učesnika i publike o načinu shvatanja uloge umetnosti i kulture u društvenim kretanjima, kao i o granicama kulturne i političke svesti, te o potrebama “danas i ovde”.
Poziv je otvoren do 30. januara.
Fotografije rada (maksimalno tri) treba poslatio na adresu: fridaidoliiheroji@gmail.com u jpg formatu sa naznakom “Koncept 1/1”.
Umetnički savet će odabrane autore direktno kontaktirati i dogovoriti se sa izlagačima o tehničkim detaljima izlaganja u odnosu na koncept prostora i kocepciju izložbe.
Autori su stoga zamoljeni da u mejlu navedu i svoje kontakt podatke (broj mobilnog telefona).
Organizatori zahvaljuju na učešću i podršci projektu ARTconnection čiji je jedan od ciljeva da ukaže na stvarnost značaja kulture i umetnosti kao najsenzitivnijih pokazatelja stanja društva, kao i na realnost da je umetnost oduvek nudila rešenja za zdravo kretanje napred.
(SEEcult.org)

Нема коментара:

Постави коментар