субота, 19. мај 2018.

Nova prodavnica ploča u TC Delta City


U petak 18. maja, u prizemlju TC Delta City-ja na Novom Beogradu, počela je sa radom prodavnica ploča koju partnerski otvaraju dve najveće muzičke kuće, Mascom Records i Metropolis Music.
 U našoj ponudi će se, osim aktuelnih albuma domaćih autora, naći i najbolje iz ponude dva najveća svetska izdavača – Warner Music i Universal Music.
 Centralni deo ponude u novoj prodavnici ponosno zauzimaju ploče raznovrsnih žanrova, domaćih i stranih autora, a poseban akcenat je dat luksuznim i kolekcionarskim CD izdanjima koja će zadovoljiti i najistančaniji ukus muzičkih sladokusaca.
 Za one koji nisu sačuvali svoj gramofon iz detinjstva ili studentskih dana kako bi ga sada izvukli iz prašine i ponovo uživali u magičnom zvuku ploča, u novoj prodavnici ploča u Delta City-ju za pristupačnu cenu naći će i nove modele gramofona poput čuvenog brenda Crosley, kao i švajcarskog brenda Lenco.
 U cilju pružanja jedinstvene ponude na tržištu, Mascom prodavnica ploča u Delta City-ju će nastaviti praksu programa lojalnosti i u ovom prodajnom mestu, te će verni kupci moći da uživaju u pogodnostima Mascom kluba.
 

Radno vreme: 10h – 22h
Kontakt: 065/2227791
Mail: deltastore@mascom.rs

Нема коментара:

Постави коментар